STYLEDWAY-20200706-015.jpg

Meet The Team

STYLEDWAY-20200706-014.jpg

Angeliene Magielse

Founder AM Aankoopmakelaardij

Eigenaar en founder van AM Aankoopmakelaardij, actief als aankoopmakelaar en-projectbegeleidinger voor cliënten in zowel Nederland als in het buitenland. Wil je meer over mij te weten komen? Klik dan hier.

STYLEDWAY-20200304-005.JPG

Rozemarijn Biemans

Content creator  |  STYLEDWAY

'Creator van content en esthetisch beeld'.

Namens mijn bedrijf STYLEDWAY verzorg ik voor AM Aankoopmakelaardij de fotografie film en design. Benieuwd naar wat ik nog meer doe? Klik dan hier.

STYLEDWAY-20200706-022.jpg
STYLEDWAY-20200706-008.jpg
STYLEDWAY-20200706-020.jpg

Wie is Angeliene Magielse?

Enthousiast geworden door diverse aankoopopdrachten in Rotterdam in het recente verleden en tijdens de eigen zoektocht naar geschikte woonruimte in deze geweldige wereldstad, heb ik mijn hart verloren aan Rotterdam en al die er wonen/werken. Wat een heerlijke energie geeft deze stad en wat een ‘vibe’. Het werken in deze zeer veelzijdige stad, met zijn vele gezichten is elke dag weer boeiend.

Na jaren vooral aankopen en projecten in Spanje en Portugal gedaan te hebben, besloot ik in juni 2020 mij niet alleen privé, maar ook zakelijk te vestigen in Rotterdam om daar in deze overspannen markt mijn ‘steentje’ bij te dragen aan het verantwoord kunnen aankopen van onroerend goed. Zowel de particuliere belegger als starter of doorstromer ben ik graag van dienst.

 

Buitenland

Daarnaast is Rotterdam ook een ideale plek vanwaar ik aankoopbegeleiding kan bieden voor cliënten die een (tweede) woning in het buitenland wensen aan te kopen. Doordat de luchthaven ‘Rotterdam The Hague Airport’ om de hoek ligt en Schiphol binnen 25 treinminuten snel te bereiken is, zijn de buitenlandse opdrachten goed te combineren met de Nederlandse aankoopopdrachten, waarbij de focus zal komen te liggen op Rotterdam zelf.

 

Ervaring

Mijn carrière als makelaar-taxateur o.z. ben ik begonnen bij het kantoor Sinke, Komejan & Nijpels Makelaars in Bergen op Zoom. Van de zeer ervaren en alom gerespecteerde Hans Nijpels, heb ik de kneepjes van het vak geleerd. In die periode heb ik ook ervaring opgedaan bij de Zeeuwse kantoren van Sinke, Komejan Makelaars. Na mijn certificering ben ik als Register Makelaar-taxateur (Vastgoedcert) aan de slag gegaan bij Heijblom Makelaardij in Etten-Leur, waar ik met veel plezier heb gewerkt, zowel als aan-/verkoopmakelaar en taxateur. In 2010 ben ik echter mijn eigen kantoor begonnen en sindsdien uitsluitend actief als aankoopmakelaar/taxateur. In eerste instantie in combinatie met werkzaamheden voor het NWWI (Stichting Nederlands Waarde Instituut), maar vanaf 2015 ben ik fulltime als aankoopmakelaar actief, waarbij de laatste 3 jaren de focus lag op aankoopbegeleiding en projectbegeleiding in Spanje en Portugal.

 
Logo AM zwart (zonder tekst + transparan