_MG_3937.jpg

Spanje & Portugal

Aankoopbegeleiding

in het buitenland

Over de aankoop van een (tweede) huis denk ik anders. Zowel in Nederland als in het buitenland moet de aankoop, voor u als koper, een plezierig proces zijn. Vanaf de zoektocht tot en met de overdracht begeleid ik kopers persoonlijk bij dit proces. Voor het aankopen in Spanje & Portugal is de begeleiding door een aankoopmakelaar nagenoeg kosteloos door het verdienmodel aldaar. Informeer hier naar het verdienmodel en de voorwaarden.

Werkwijze

Onafhankelijk

Vanaf de inventarisatie van uw wensen, het zoeken naar en bezichtigen van (mogelijk) geschikte objecten, het onderhandelen met de verkopende partij tot en met de notariële overdracht dien ik uitsluitend het belang van u als koper. Tevens adviseer ik u over de te kiezen partijen voor de uitvoering van een bouwkundig onderzoek c.q. het juridisch onderzoek (due diligence). Ook na de overdracht ben ik het eerste aanspreekpunt en kan ik u begeleiden bij eventuele verbouwplannen en/of inrichting.

Zelf heb ik geen woningen in portefeuille en verkoop ik dus zelf géén woningen, hierdoor ben ik geheel onafhankelijk.  Ik treed dus uitsluitend op in uw belang als koper. Het gaat er om dat u uw droomhuis vindt en aankoopt zonder zorgen.

Ervaring

Sinds 2005 ben ik actief als Register Makelaar-taxateur in Nederland en sinds 2015 ben ik tevens actief als aankoopmakelaar in het buitenland.

Werkgebied buitenland

Door eerdere aankoopopdrachten heb ik reeds ervaring opgedaan in de volgende gebieden:

Spanje, Costa Blanca Noord
Benissa

Jávea

Jalón vallei


Spanje, Provincie Málaga
Málaga, Nerja, Torrox, Frigiliana, Cómpeta


Portugal
Lissabon (omgeving

Almada en Sétubal)

Door mijn unieke werkwijze en persoonlijke aanpak kan ik ook kopers begeleiden bij het zoeken en aankopen van een (tweede) woning in andere regio’s in Spanje en Portugal.

Voor meer informatie en mogelijkheden, neem gerust vrijblijvend contact met mij op.
Zie ook meer informatie inclusief reviews op www.mondi.nl

RHPI-20190625-0039.jpg
RHPI-20190908-0004.jpg
RHPI-20190910-0041.jpg
Logo AM zwart (zonder tekst + transparan