STYLEDWAY-20200706-022.jpg

Over AM

AM Aankoopmakelaardij

Het kopen van een huis is een spannende, maar ook ingewikkelde transactie waar de meeste mensen zich niet dagelijks mee bezig houden. Behalve het budget, zijn onder andere ook de locatie, de staat van onderhoud en de juridische haken en ogen bij het kopen van een huis van belang.


Zo zijn er bijvoorbeeld in Rotterdam veel aandachtspunten, te denken aan de erfpachtconstructies, funderingsproblematiek, benodigde gemeentelijke toestemmingen en de huidige hectiek op de woningmarkt.

Momenteel is het voor een koper nu meer dan ooit, een grote uitdaging om de zoektocht naar het ideale huis of appartement succesvol en zonder stress te laten resulteren in een verantwoorde aankoop, waar je écht blij mee bent.

Graag help ik je hier bij, zodat het een plezierig proces wordt, waarbij er verantwoord aangekocht kan worden. Mijn ervaring en kennis zet ik in om je te helpen bij het zoekproces naar de woonomgeving/wijk/woning die bij jou past. Niet alleen voor wat betreft woonwensen en budget, maar de woonomgeving dient ook voor wat betreft jouw levensstijl bij je te passen. Het moet de plek zijn, waar je je het prettigst voelt. Een groot gedeelte van het werk neem ik voor je uit handen, dat scheelt tijd. Ik zorg ervoor dat het hele proces niet stressvol maar plezierig wordt. Steeds stel ik me op als jouw sparringpartner en denk te allen tijde met jou mee.

Benieuwd naar mij als aankoopmakelaar of wat ik nog meer voor je zou kunnen betekenen,

neem dan gerust contact met mij op.

RHPI-20190908-0004.jpg

Een zorgeloos

aankooptraject

Aanbevelingen

Diana en Marcel

Kennis van zaken, duidelijke communicatie, snelle opvolging, klantgericht, denkt mee in het proces!

 

Deskundigheid

Als je mij inschakelt haal je deskundigheid in huis. Dagelijks bezichtig ik woningen, voer waardebepalingen uit en onderhandel ik met verkopende makelaars. Naast het privaat- en publiekrechtelijk onderzoek doe ik ook onderzoek naar eventuele relevante planologische ontwikkelingen in de omgeving. Met mijn bouwkundig inzicht, kan ik advies geven of er aanleiding is voor het laten uitvoeren van een bouwkundig onderzoek. Verder ben ik bekend met allerlei onderhandelingstactieken en –strategieën en zet die in overleg met jou in.

Efficiëntie

Het inschakelen van een aankoopmakelaar kan je veel geld en tijd besparen. Ongeacht de marktsituatie, kan het lastig zijn om het juiste object te vinden tussen al het aanbod. Zonder deskundige begeleiding kan dit een zeer tijdrovende klus worden. Door de professionele onderhandelingstechnieken zal een aankoopmakelaar zoveel mogelijk onderhandelingsruimte benutten en je voor een te dure aankoop behoeden.

Plezier

Door het inschakelen van mij als jouw aankoopmakelaar wordt/blijft het gehele traject plezierig. Je hoeft je minder zorgen te maken over mogelijke 'addertjes onder het gras'. Geen stress over het maken van een verkeerde keuze door het ontbreken van marktkennis. Dit geldt zowel voor de oriëntatie- en zoekfase als voor het uiteindelijke aankoopproces.

 

After-sales

Ook na de aankoop blijf ik, als jouw aankoopmakelaar het aanspreekpunt en ben behulpzaam bij het vinden van een notariskantoor, hypotheekadviseur, verhuisbedrijf. Indien gewenst kan ik zelfs het gehele verhuis- of verbouwingstraject voor je begeleiden. Mocht er na de notariële overdracht (ondanks al het vooronderzoek) iets niet helemaal in orde te zijn, ook dan ben ik jouw eerste aanspreekpunt en zal ik je kunnen adviseren over de te ondernemen (juridische) stappen.

Logo AM zwart (zonder tekst + transparan